Disturbance in the force

öööö jee2-jee3 jee

skanneria en omista ja tämäkin on puhelimen (8 megapikselin!!!!11) kännykällä tänne pieraistu joten laatu on mitä on, toivottavasti saatte selvää. jos joku ystävällinen sielu haluaisi minulle valaista kuinka photoshop olisi kaveri suttuisten lyijykynäviivojen selventämisessä & taustan vaalennuksessa olisin kiitollinen ja piirtäisin sulle kukan jee :—————–)

3 kommenttia - “Disturbance in the force”

  1. Rasmus Kirjoittaa:

    Hohooo photoshop-kikkailua:
    – helpoin on painaa ctrl + L ja säätää levelssejä
    – jos kuva ei oo tasasen harmaa (valaistus kuvaa ottaessa on tehnyt syvempiä varjoja johonkin nurkkaan), niin säädä levelssejä pala kerrallaan raajamalla pienempiä alueita katkoviiva-neliö-touhulla (M)
    – kuva > säädöt > kirkkaus/kontrasti
    – kuva > tila > harmaasävy (joskus laatu paranee jos mustavalkosen kuvan laittaa oikeesti mustavalkoseks)
    – tee paperin nurkkaan musta ja valkoinen täplä ennen kuin otat siitä kuvan, koska sitten kun meet photariin ja klikkaat ctrl + L, niin siinä aukenevassa levels-säätölaatikossa on kolmen pipetin kuva: klikkaa niistä mustaa ja sillä sun paperin mustaa täplää ja sit valkosella pipetillä paperin valkosta täplää –> tää säätää automaattisesti levelssit aika hyvään kondikseen

    Emmä tiiä, ehkä ihan turhia vinkkejä, jotka jo tiesit, tai kummasti selitettyjä (ainakin tosi oudossa järkässä kerrottuna) mut no jaaa testaa jos ois mitään apua c:

  2. sarppi Kirjoittaa:

    oletko sie jumala? kiitos hirveästi näistä vinkeistä, pakko testata vielä kertaalleen. tuossa viimeisessä vinkissä kun piirtää sen mustan ja valkoisen läiskän ja pipetillä klikkailee niin ne arvot ei oikein havaittavasti muutu, onko se huono? kurrr kiitti kuitenkin oot paras jee <3

  3. Rasmu Kirjoittaa:

    Hmm humm mä tutkin tota läiskä-pipettijuttua tänään! Se on mulleki oikeestaan aika uus systeemi niin en oo ihan varma :–D Kerran kokeilin ja valkosta valittaessa arvot ei juurikaan muuttunu, mut mustan kohalla ne kyllä hyppäs mulla jonkun verran. Huippua jos hyötyä oli jostain :–)

Jätä vastaus