Kuka?

ooo

Sumu on tämän sarjakuvablogin omistaja ja päätoiminen kirjoittaja. Sumu on 21-vuotias lempeä feministi ja sateenkaarikansalainen Oulun kupeesta. Hän tuntee suurta sielunsukulaisuutta blogialustansa alter egona toimivaan harmaahylkeeseen.

Sumu on hieman ujo ja hilpeä pieni tuhisija joka valloittaa maailmaa hillitysti feministisiä metaforia viljellen, lehtien tekstaripalstoille tuhahdellen ja suunnitellen spontaaneja retkiä ulkomaille, usein päätyen korkeintaan Rovaniemelle tai kirjaston lehtisaliin. Silloin kun hän ei piirtele blogiin, opiskelee hän kirjallisuutta yliopistossa. Loput ajastaan hän nukkuu pitkälle iltapäivään, lukee, ulkoiluttaa itseään metsässä ja miettii asioita, jotka saavat hänet fiilistelemään elämää – kuten koppakuoriaiset ja tatuoinnit.

Sumu käyttää luovia kykyjään mieluiten kuohahtelevan maailmantuskansa purkamiseen, ajatusvirtakirjoituksissaan ajelehtimiseen ja jokaisen motiivinsa analysoimiseen. Sumu innostuu helposti kirkkaista vastaväreistä, Georgia-fontista ja kaikista tosi homoista jutuista. Eläimistä Sumu pitää paljon, minkä vuoksi blogissa ei näy ihmisiä, vaikka hän ihminen-sanaa käyttääkin useasti.

e-mail: sumu.posio@hotmail.com