Fakta minusta 1: Sukupuoli

skp-maailma-1skp-joo-23-skpskp-jeee-4

 

Vahvasti feminismiä sivuava (joka on sekin myös itselle tärkeä aihe ja kytkeytyy olennaisesti sukupuolibinääriin) sukupuoli-rage koska oma identiteetti ja median sukupuoli-aivopierut tyttö_poikineen ja Sanna Ukkolan kolumnien muodossa saa mun pienen pään joku kaunis päivä vielä poksahtamaan.
Nokkelimmatpokkelimmat ehkä arvaakin miksi mun mielenmaisema on keltainen ja violettiin vivahtava.
eli they/them/hän/se ja sukupuolineutraali kohtaaminen kthx <3

 
Tässä fakta minusta- kategoriassa tulen käsittelemään laajempia teemoja niin omien kokemusten ja arvojen pohjalta kuin myös yhteiskunnallisesta vinkkelistä.

 

4 kommenttia - “Fakta minusta 1: Sukupuoli”

  1. ilphonzo Kirjoittaa:

    Moikka! En osannut päättää mihin päivitykseen tän kommentin sujautan mutta laitetaanpa nyt vaikka uusimpaan :D Mut juu selasin tässä ekaa kertaa siun blogia ja tosi hyvältä ja mielenkiintoiselta näyttää! Siulla on ihana tyyli tehdä sarjakuvaa, Lisään sut ehottomasti mun blogilistalle ^^ (oma osoite on siis havainnollistavaaseksia.sarjakuvablogit.com mikäli teikäläistä kiinnostaa) keep up the good work!

  2. Sarppi Kirjoittaa:

    äwwäwäwäwäw kiitos hirveän paljon, olen aina sulaa vahaa jos mun tyyliä kehutaan äwww ;__; ja kiitos lisäyksestä, minäkin kävin sinun sivuja kurkkaamassa ja samat sanat! <3

  3. Siiri Kirjoittaa:

    HYVÄ! Ehdottoman hyvä ja hieno merkintä. Binäärinormatiivisuus on murrettava! Go you! ps. Rakastan sun hylje alter-egoa. <3

  4. Sarppi Kirjoittaa:

    Kyllä, fight the power! Ja kiitos <3

Jätä vastaus